Catering

Van Engelenburg, Hemelse catering

Catering Zeeland

Cateren in Zeeland

Totale beleving! Daar draait het om bij Van Engelenburg Catering. Wij verzorgen uw feest of evenement van begin tot het einde. U hoeft er alleen voor te zorgen dat de juiste gasten uitgenodigd worden, want wij zorgen voor de rest. De locatie, een hartelijk ontvangst, de sfeer, de aankleding, het eten en drinken, allemaal belangrijke ingredienten voor uw feest. Wij denken graag met u mee. Met alle plezier verzorgen wij uw ontvangsten, lunches, buffetten, barbeques en bijeenkomsten voor de zakelijke en particuliere markt.

Als gastonomisch bedrijf, binnen de culinair mooiste provincie van Nederland profiteren wij van de beste producten die onze regio te bieden heeft. Wij werken met dagverse Zeeuwse producten zoals vis, schaal- en schelpdieren en zeegroenten.  Een samenwerkingsverband met “lekker regionaal product” zorgt ervoor dat wij u telkens weer het mooiste uit de regionale keuken kunnen aanbieden!

Feest u het liefst op uw eigen locatie? Of mogen wij deze voor u verzorgen? Wij bieden verschillende schitterende locaties binnen het Oosterscheldegebied van Zeeland aan:

Het opensteken van een oester

Oesters openen op locatie

Oesters openen

Oesters serveren op uw feest, receptie of bij u thuis? Neem dan snel contact met ons op!

Van Engelenburg Catering heeft haar eigen oesterprinsen en -prinsessen om oesters te serveren op uw feest, receptie, gala of bij u thuis. Deskundige oesterstekers lopen rond om uw gasten te verwennen met onze heerlijke oesters. Enthousiast en vol passie vertellen zij over het product. Waar anders, dan bij de bron, moet u zijn voor een oesterman of vrouw? Het Zeeuwse Yerseke bied u een schat aan verschillende oesters. Van de robuuste Zeeuwse creuse uit de Oosterschelde of het Grevelingenmeer, tot de Rolls Royce onder de oesters: de platte Zeeuwse oester. Met ons uitgebreide oesterpallet kunt u dus zelf alle smaakverschillen ontdekken. Dit maakt het avontuur nog veel leuker!

Mosselfeest op locatie?

mosselfeest bij u thuis

Mosselen bij u thuis?

Denkt u aan een heerlijke bourgondische mosselmaaltijd voor uw gezelschap,  sport- of personeelsvereniging? Van Engelenburg catering maakt het mogelijk. Door jarenlange ervaring op het gebied van dit schitterende product weten wij precies welke elementen u nodig heeft om uw mosselmaaltijd tot een succes te maken. Bij ons bent u verzekerd van dagverse mosselen die wij op de dag van uw feest uit het zoute zeewater halen. Alleen het beste ‘zwarte goud’ doorstaat de controle van Van Engelenburg Catering! Natuurlijk verzorgen wij ook de maaltijden van de mensen die geen mosselen willen eten…

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/dezaete.nl/public_html/van-engelenburg.nl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044