Promotie

Productdemonstratie

productdemonstratie tijdens Margriet Winterfair

Productdemonstraties

Onze productdemonstraties geven u de mogelijkheid uw product dichter bij de consument te brengen. Wij zorgen voor een kwalitatief moment waarbij we de nieuwe klant in contact brengen met uw product. Productdemonstraties stellen u in staat de consument zelf te laten ervaren of ondergaan. Hierbij komen alle zintuigen aan bod: zien, voelen, ruiken en natuurlijk proeven.

Tevens geven productpresentaties u de gelegenheid meer informatie te verschaffen over het product. Heeft uw product net even iets meer uitleg nodig? Vind u  het belangrijk dat mensen de herkomst of productieproces begrijpen? Dan zijn productpresentaties het instrument om dat doen.

Kookdemonstratie

Kookdemonstraties in winkels en op beurzen.

Kookdemonstraties

Tijdens onze kookdemonstraties, die verzorgd worden door onze gediplomeerde koks, laten we de toeschouwers niet alleen proeven maar krijgen ze ook de kans een aantal bereidingswijzen te zien. Tijdens de bereiding maken we optimaal gebruik van de aandacht om de consument te informeren over het product en haar specifieke eigenschappen.

Kookdemonstraties geven een extra beleving aan het product. Het geeft extra sfeer op de verkooplocatie en ruikt vaak erg lekker. Het geven van een kookdemonstratie staat garant voor een hoge verkoop.

Sampling

Promotie "lekker regionaal product"

Promotie “lekker regionaal product”

Uw product op een spontane ludieke wijze onder de aandacht brengen bij de consument? De promotieteams van ‘Van Engelenburg Promotie’ maken het mogelijk! Wilt u uw product introduceren of opnieuw onder de aandacht brengen? Dan is Sampling zeer zeker het juiste instrument om dit te doen. Onze promotiemedewerkers gaan de straat op om uw product aan zoveel mogelijk mensen aan te bieden. Een promotie voor een nieuw energiedrankje vereist een andere aanpak dan die voor vaatwastabletten. Door middel van targetsampling vinden wij de juiste doelgroep en locatie voor uw product.

Promotieteams

Promotie is mensenwerk. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht om de beste mensen aan onze promotieteams toe te voegen. Meestal zijn dit spontane jonge mensen die door middel van hun positieve uitstraling uw potentiele klanten naar zich toe weten te trekken.  Al onze promotiemedewerkers krijgen een interne opleiding zodat ze het maximale uit uw campagne kunnen halen.

 

 

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/dezaete.nl/public_html/van-engelenburg.nl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044