Van Engelenburg

Yerseke bij zonsondergang

Yerseke en de Oosterschelde bij zonsondergang

Van Engelenburg Catering – Dagreizen en Promotie,

is een jong en energiek bedrijf met jarenlange ervaring in de vrijetijdssector. Als familiebedrijf hebben gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring in horeca, toerisme, recreatie en promotie. Met Yerseke als thuisbasis gaat er een wereld voor u open. Niet voor niets word Yerseke “parel aan de Oosterschelde” genoemd. Bij Van Engelenburg staat de gast centraal! Hierbij zijn flexibiliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht onze belangrijkste speerpunten.

Flexibiliteit

Onze bedrijfscultuur is er op gericht ons aan te passen aan de wensen van de klant of gast. Hierbij vinden wij maatwerk erg belangrijk. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij spelen graag in op uw persoonlijke ideeën om uw opdracht tot een succes te maken!

Betrouwbaarheid

U heeft veel tijd besteed aan het organiseren van uw feest, dagreis of promotie. Als het moment dan eindelijk daar is wilt u er van verzekerd zijn dat alles goed geregeld is. Het is ons doel om uw verwachtingen realiteit te laten worden. Van Engelenburg Catering, Dagreizen en Promotie komt haar gemaakte afspraken na.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke inleving is een van onze belangrijkste speerpunten. Oog voor detail en gastheerschap vinden wij hierbij erg belangrijk. Het zal u bij ons aan niets ontbreken. Van ontvangst tot vertrek alles tot in de puntjes verzorgd. Van Engelenburg Catering, Dagreizen en Promotie zal er alles aan doen om uw opdracht tot een succes maken! Wij beheersen meer dan alleen de kennis van dranken en spijzen…, wij beheersen het gastheerschap!

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/dezaete.nl/public_html/van-engelenburg.nl/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044